Northwest Film Center
View Current Month Block Style View Current Weeks in List Style (details) Settings Import
December 2018
SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday
Nov 252627282930Dec 1
5:00 PM - 7:23 PM
Monrovia, Indiana (2018)(DCP, 143mins)
8:00 PM - 9:33 PM
Mature Mastery: Late Trnka Shorts(DCP, 93mins)
 
7:00 PM - 9:00 PM
Chasing Portraits (2017)(DCP, 120mins)
10:00 AM - 7:00 PM
AMIA Conference - The Reel Thing(var, 540mins)
10:00 AM - 11:30 PM
AMIA Conference - Archival Screening Night(var, 810mins)
9:00 PM - 10:48 PM
AMIA Conference - I Am Cuba (1958)(, 108mins)
2:00 PM - 3:30 PM
Detour
4:30 PM - 6:00 PM
The Juniper Tree
7:00 PM - 8:30 PM
Ninotchka
2345678
7:00 PM - 10:00 PM
Ghost of Highway 20
 
7:00 PM - 8:15 PM
NorthXNorth: The Short Films of Dan Sokolowski(16mm, 69mins)
 
9101112131415
7:00 PM - 8:15 PM
The Rest I Make Up (2018)(DCP, 75mins)
 
7:00 PM - 8:00 PM
(Dis)/Connect: The Short Films of Shilpa Sunthankar(, 60mins)
 
7:00 PM - 8:34 PM
Half the Picture (2018)(DCP, 94mins)
16171819202122
7:00 PM - 8:35 PM
People's Republic of Desire (2018)(DCP, 95mins)
7:00 PM - 9:00 PM
Sky Hopinka/Disjecta
 
 
23242526272829
4:30 PM - 6:07 PM
Queen Christina (1933)(35mm, 97mins)
7:00 PM - 8:44 PM
The Scarlet Empress (1934)(35mm, 104mins)
 
 
 
 
7:00 PM - 8:16 PM
The Devil is a Woman (1935)(35mm, 76mins)
3031Jan 12345
 
 
 
7:00 PM - 8:16 PM
Kusama: Infinity (2018) (DCP, 76mins)
7:00 PM - 8:16 PM
Kusama: Infinity (2018) (DCP, 76mins)
7:00 PM - 8:16 PM
Kusama: Infinity (2018) (DCP, 76mins)
Filter
Time Zone: America/Los_Angeles
Help
Calcium Calendar by Brown Bear Software